22. helmikuuta 2016

Talvi ja valokuvaus, ei vaan onnistu

Mysteerihuivi on ollut valmis jo pitkään, ja ilokseni sain myös vihreän kaunokaiseni Agrotera Pulloverin puikoilta käyttöön. Wanida-sukat ovat kovassa kulutuksessa olleet, ja Kultakutrille inspiroitu neuletakki odottaa vain että saisin langat pääteltyä. Koska projekteista ei näemmä onnistu ottamaan valokuvia vaikka ne on saatu jo käyttövalmiiksi, pistetään sitten toisenlainen kuva.


Jotenkin vain tämä pimeä vuodenaika ei yhtään inspiroi valokuvaamaan mitään, kun joko kuvat ovat ylivalottuneita salaman vuoksi, värit ovat ihan mitä sattuu, tai sitten niistä ei ota mitään selkoa. Pidetään sitten valokuvauskarkelot kun lumet väistyvät terassilta ja aurinko hellii säteillään!

Kesää odotellessa neulon Julia-sukkia, varmaankin ensi talveksi koska ennen kuin parikin on saatu aikaan, on nämä lumet varmaan hyvästelty. Lanka on Snurrelta marraskuun messuilta ostettu farkunsininen Filcolana Arwetta, ihan uusi tuttavuus ja toivon että se olisi ok noissa pitsisukissa. Olen nyt ekaa sukkaa polven yläpuolella neulomassa ja tarkoitus olisi jatkaa vielä hyvän matkaa ennen resoria. Saavat toimittaa villahousujen virkaa jahka valmistuvat.

Ajatukset tietysti askartelevat jo tulevassa kesässä, joten tekisi mieli heittää villalangat nurkkaan ja tehdä vaikka toppi tai jotain muuta. Ja vauvajuttujakin tarvitaan pian lähisuvussa, oijoi! Torkkupeittoa suunnittelin näin ensi alkuun, nuttuja lähempänä h-hetkeä eli elokuuta. En malta odottaa että pääsen täteilemään!