5. kesäkuuta 2010

Pikkuhuivi ja puikkohankintoja

Kultakutri sai uuden ilmavan kesäpäähineen tästä hulluttelutyöstä numero neljä. Malli on Winged Hair Kerchief ja lankana käytin kerän Jaeger Albanya. Malli on yksinkertainen ja muistuttaa isoäidinneliötä, paitsi että on kolmio. Ainoastaan reunassa tuli vähän haastetta kun piti tehdä "bullion stitch" - harkkosilmukka? - mutta mitä ei googlettamalla löydä ei tarvi tietääkään.
Kultakutri ei osaa vielä solmia nauhoja joten laitoin tähän kokeeksi napin, saa nähdä miten se toimii. Jos ei pysy kiinni niin tarvii keksiä jotain muuta.

Kesäyön hullutuksen kolmas projekti on vielä alkutekijöissään, aloitin pikkuinsinöörille dominoneulesukat Stepin jämistä mutta arveluttaa langan riittävyys. Pitää ehkä tehdä varret ensin molempiin valmiiksi ja terät jollain muulla langalla jos näyttää että loppuu kesken. Viides projekti ei ole vielä puikoilla mutta kun tästä koneelta pääsen niin otan puikoille kirjanmerkin. Ilahduttaa suuresti että saan käytettyä lankakorissa iäisyyden pyörineet nyttyset ja nöttöset johonkin järjelliseen, normaalisti niin ei tulisi kyllä tehtyä.

Piti tässä sortua myös välinehankintoihin... Kaverilla näin kerran Kollágen neliskanttiset pyöröpuikot, ja niissä oli niin ihana kaapeli että piti sitten uudet huivipuikot tilata Titityystä kun ne oli tarjouksessakin. Olen myös pohdiskellut että voisi investoida Knit Pron tai Addin pyöröpuikkosettiin, koska vanhoissa alkaa olla kaapelin ja puikon liitoskohdat huonossa kunnossa. Monessa on kaapeli vielä niin jäykkää materiaalia ettei niitä saa oikaistua millään konstilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti