7. tammikuuta 2011

Suuria suunnitelmia uudelle vuodelle

Iloista alkanutta vuotta! Nyt kun syksyn salainen neuleystävä -kierros on ohi ja oma ystäväni L8 on viimeisen lähetyksen saanut voin viimein paljastaa kenelle paketteja tuli koottua. Kevään rinki alkaa pian, mutta taidan sen jättää nyt väliin ja keskittyä muihin puuhiin. Pitäisi se taloprojektikin saada alulle pikku hiljaa.

Tein tänään sitten sen mitä olen kauan meinannut: ostin Sylvin ohjeen. Luottokortin omistajan elämä on aivan liian helppoa. Nyt kun pää on saatu auki niin ties mitä hankintoja tulee tehtyä, vaikka lehtiä on nurkat väärällään ja netti pullollaan ohjeita ihan ilman eestä.

Tiedossa olisi siis Sylvi jossain vaiheessa tätä vuotta... Mutta ensin teen Lovejoyn pois alta. Ainakin kovasti yritän, onhan siihen jo yksi vyyhti Pirtin kehräämön kampavillaa saatu uppoamaan. Vanhat pois puikoilta ensin, se on nyt lupaus tälle vuodelle. Poikkeuksen sääntöön tekee tarve: jos on PAKKO saada vaikka uudet lapaset lapsille niin ne voi aloittaa vaikka jotain muuta olisi jo puikoilla. Ja sen vuoksi aloitin Lovejoyn kanssa yhtä aikaa Purtti-takin (Ravelry-linkki) sovelluksen pikkuinsinöörille, kun ei sillä raukalla vain ole mitään pakkasvaatetta. Tuli tilattua Araucanian Ranco Multya juuri siihen tarkoitukseen niin pakkohan se nyt on tehdä heti kun on kerran tarvetta.

Lovejoy tummansinisestä langasta illalla telkkarin kelmeässä hohteessa ja kynttilänvalossa ei aina ole kaikkein helpointa herkkua, joten tein välipalana Teetee Cacaosta itselle myssyn. Kuvatodisteiden puuttuessa palaan siihen myöhemmin. Cacaosta joudun ehkä aloittamaan myös tuubikaulurin, koska täytyyhän sitä nyt mätsäävä huivi saada hatun pariksi, eikö? Pakkorako, ei voi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti