2. huhtikuuta 2011

Hidasta on

En ole aikoihin tehnyt mitään isotöisempää kolmosen puikoilla, ja voi olla että taas hetki menee ennen kuin unohdan tämänkertaiset kärsimykset. Pikkuinsinööri sai tosiaan vielä kahdet Knit Pron päät katkottua, joten olen kitkutellut iänikuisilla puikoilla Still Lightia eteenpäin. Koetin torstaina Lankamaailmasta katsoa uusia tilalle, mutta kun siellä ei ollut Addia niin jatkan urheasti vanhoilla eteenpäin. Kuinka sileän neulominen voi olla niin äärettömän tylsää?

Still Lightissa on molemmat hihat menossa, koetan varmistella että lanka rittää varmasti. Yritän tehdä hihoista täysimittaiset, mutta kun tein jo helmaan pikkuisen lisää mittaa, saattaa hanke saada nolon lopun. Muuten malli on tosi kiva kun olen sitä sovittanut, mutta pätkävärjätty lanka oli sittenkin vikatikki. Ostin langat Menita Outletista toiseenkin tunikalliseen, tällä kertaa tummansinistä Grignasco Flaviaa, mutta ne varmaan saa odottaa hetken tai päätyvät johonkin muuhun käyttöön kun on tuo sen verran puuduttavaa menoa. Kaiken hyvän lisäksi ranteet ovat alkaneet oireilla. Seuraavaksi on pakko saada jotain nopeasti valmistuvaa!

Kerrassaan mitään muuta en ole saanut aikaiseksi. Tai hetkinen: torstaina tehtiin työkavereiden kanssa retki myös HelmiQ:hun, ja samana iltana nykersin vielä rannekorun isoista lasihelmistä ja kuminauhasta. Helmiostoksilla pitäisi muuten olla aina selkeä visio siitä mitä on etsimässä: kaupassa pää sekoa kaikista väreistä ja muodoista eikä siellä saa mitään järjellistä suunnitelmaa aikaiseksi, vaan mukaan tarttuu vähän mitä sattuu.

2 kommenttia:

  1. Vaihetaanko? Mulla ei pitsineule etene yhtään, kun en jaksa ajatella miten kuvio reagoi kavennuksiin. Voi kun sais tehdä vaan oikeeta...

    Otan osaa Knit Proiden puolesta. Ne on ehkä maailman ihanimmat pyöröpuikot... =(

    VastaaPoista
  2. On ne Knit Prot muuten hyvät, mutta ymmärrän nyt täysin miksi setissä on puikkoja vain 3,5 mm eteenpäin. Ei ne kolmoset kestä käyttöä, kun ihan normaalisti kutoessa paukahtaa poikki. Ei minun käsiala sentään mitään intopiukkaa ole. Ja voi mikä puute: metallisena ei saa noita pieniä päitä lainkaan.

    VastaaPoista