29. heinäkuuta 2010

Viuhkalle tarvetta

Helle sen kun jatkaa hellimistään, ja meillä kun ei ole edes ilmalämpöpumppua niin ainoa keino vilvoitella on käydä uimassa. Onneksi ranta on kävelymatkan päässä! Eilen käytiin kultakutrin kanssa keskustassa Kukkaisviikkojen ohjelmaa ihmettelemässä, ja sillä reissulla sain olkapääni punaisiksi. Ei siis narutoppeja enää minulle ennen kuin iho on parantunut.

Kuuma sää ei tosiaankaan houkuta villaneuleiden pariin. Kultakutrin vaaleanpunainen Ice Queen on ollut jäissä parina iltana, koska näpit ovat niin kosteat ettei tulisi mieleenkään alkaa mohairin kanssa temppuilemaan. Plus sössin jotenkin helmien laitossa ja niitä tuli kylvettyä neljälle ihan väärälle kierrokselle, eli melkein koko luomus on menossa purkuun... Grreat.

Kainaloihin saakka edennyt Vihervaarakin on jäissä, koska siihen varaamaani Rowan Soft Tweediä on varastossa niin paljon, että siitä saisi vaikka Sylvin aikaiseksi. Pitkäaikainen unelma, jonka nyt tahtoisin toteuttaa, vaikka se tarkoittaisikin Vihervaaran purkamista tällä erää.

Kirjanmerkkirintamalla en heittänyt edellisen epäonnistumisen jälkeen kirvestä kaivoon vaan kokeilin uutta mallia.
Fan Bookmark syntyi Novitan virkkauslangasta kolmosen koukulla. Lisäsin muutamat lasihelmet tupsuun väriä tuomaan. Kaunis ja helppo malli!

Ai niin, tilasin Interweave Knitsin iät ajat sitten ja tänään eka numero löytyi postilaatikosta, jee! En ole vielä avannut sitä kääreistään kun odotan rauhallisempaa hetkeä paneutua aiheeseen asiaankuuluvalla hartaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti