29. toukokuuta 2011

Kesäyön hulluttelua taas kerran

Joku täytyy ihmisessä olla vialla, kun kaiken kiireen keskellä ilmoittaa itsensä jälleen kerran KYHiin mukaan. Tarkoitus on siis aloittaa uusi projekti kesäkuussa joka päivä juhannukseen saakka, ja saada nämä 25 työtä valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. 

Viime vuonna olin hoitovapaalla, kesä helli ja lapset ulkoilivat suurimman osan aikaa, jolloin itselle jäi hyvin aikaa istua kutimet kädessä. Tänä vuonna olen jälleen töissä, jokseenkin stressaavassa sellaisessa vieläpä, ja lisäksi rakennusprojekti pitäisi saada elokuussa käyntiin. Kesälomaakaan ei ole kuin kolme viikkoa. Mutta täytyy yrittää ottaa rennosti ja tehdä vaikka Barbien vaatteita, jos tuntuu että aika ei riitä muuhun.

Koetan kauhealla tohinalla saada Helmen valmiiksi ennen koitosta, ja hämmästyttävää kyllä nelosen puikoilla tulee valmista niin että kohisee! Jos nyt laskisin läppärin käsistäni ja jatkaisin neuleen parissa, voisin saada ainakin vartalo-osan valmiiksi vielä tässä kuussa.

Niin juu ja jotain pientä tässä sain välilläkin tehtyä, pienet lapaset vauvalle samaan settiin junasukkien ja kaverin tehtaileman neuletakin kanssa. 
Nämä tein Palinosta kolmosen puikoilla ja Novitan Talvi 2004 -lehdessä ollutta ohjetta mukaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti