18. kesäkuuta 2011

Kesäisiä kiireitä

KYH ei etene hyvin, mitä vähän epäilinkin. Ekalla viikolla sain hyvin pysyttyä tahdissa, mutta sen jälkeen iski työpaikan iltapippaloinnit ja projektikiireet, joten kovasti olisi kirittävää. 5 aloitettua työtä - not good.

Sain kuningasidean alkaa virkata lampunvarjostinta makuuhuoneeseen, kun plafondin lasikuvussa on ilkeä särö. Mary Oljen malleista kaivoin Kuningatar Annan tähden (englanninkielinen ohje täällä) ja niitä olisi kolme nyt valmiina Kotiväestä 2,5 mm koukulla. Aika paljon on matkaa että noista lampunvarjostimen saa... Ja miten ne pitäisi yleensäkään yhdistää että saisi pallon aikaiseksi? Ikinä en ole mitään myöskään tärkännyt, että sekin täytyy opetella tässä samalla.

Mutta jotain iloista kerrottavaa tässä silti on, sain meinaan Harunin urakoitua parissa viikossa valmiiksi!

Oli pakko ottaa kuva vaikka huivi on vasta pingottumassa. Lanka on Marks & Kattensin Alpaca Silk, jota kului melkein 2 kerää 3,5 mm neliskanttisilla puikoilla. Lanka on mukava neuloa, kivan pehmeää ja sileää ja käyttäytyy nätisti. Ei halkeile tai muuta. Huivista ei tullut ihan niin iso ja näyttävä kuin olisin toivonut, mutta ihan hyvä kumminkin, n. 105 x 55 cm. Tämän annan ensi torstaina lahjaksi lasten ihanalle perhepäivähoitajalle, kun kultakutri nyt jää pois ja siirtyy syksyllä eskariin (hui!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti