25. kesäkuuta 2011

Ei ihan menny niinku Strömsössä

Nonni, juhannus tuli ja sain kyhäiltyä vain 14 projektia alkuun 25 sijaan. Parempi onni seuraavalla kerralla... Nyt oli vain niin raskas jakso töissä, ettei kotona reilun 10 tunnin työpäivän päälle jaksanut ideoida pikkuprojekteja.

Lampunvarjostimeen sain virkattua 10 tähteä. Jollei tekeleestä synny varjostinta niin kaunis liina kumminkin. Ja hienointa on se, että nämä on kaikki jo valmiita, ei siis ole keskeneräisiä projekteja kauheaa kasaa odottamassa.

Mustasta Novitan Luxus Wavesta aloitettu hihatin on edennyt ihan mallikkaasti, vaikkei se kaavailtuihin kesäjuhliin ehtinytkään. Silloin oli tosin 31 astetta lämmintäkin, ettei motivaatio neuleen valmiiksi saamiseen ollut mitenkään huipussaan.

Harunin sain neulottua valmiiksi ja torstaina annoimme sen kesälahjaksi lasten perhepäivähoitajalle. Malli oli sellainen että sen voisi toistekin tehdä.

Sitten aloitin vielä parit sukat Neulekirjasta, Bonesit ja Casanovat. Nämä matkaavat kesälomareissulle mukaan. Tarkoitus oli ottaa joku neuletakki mökkineuleeksi, mutta ei vain ehtinyt suunnitella sitä sen pitemmälle.  Hartiatkin ovat kyllä sen verran jumissa, että ehkä tällä lomalla keskityn enemmän lukemiseen ja muuhun oleiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti