19. elokuuta 2010

Iiiks!

KnitPron puikkojen kanssa tuli paha mieli. Teen pikkuinsinöörille Tiuhtis-housuja uudesta vihreästä Purosta kun edelliset jäi pieneksi, ja mitä huomasinkaan: puikossa on pienen pieni särö ja lanka hakeutuu siihen koko ajan eikä työ kulje. Voi itku! Soitin liikkeeseen ja sanoivat että vaihto onnistuu hyvin, joten onpa syy lähteä Lankaideaan vaihtoreissulle jolloin voi ihan ohimennen tarkistaa alennuslangat...

Puron laatuvaikutelma ei kyllä edellenkään ole kovin hyvä. Saman erän kerät tuntuvat olevan järjestään erilaisia ja Prisman laarilla piti tonkia ihan tosissaan että sai kolme samantyylistä kerää. Ja luonnollisesti solmuja piisaa, eikä solmun jälkeen väri jatku samana vaan voi olla mitä vaan. Hmph! Minun symmetriankaipuuni ei vaan kestä noita valmiita raitoja, ei voi mitään.

Remontointi alkaa onneksi olla loppusuoralla, enää yksi katto maalaamatta ja seinä tapetoimatta. Niinpä se alkaa lomakin lähestyä loppuaan, ja uhkaavasti samoin vaikuttaisi käyvän työsuhteelle. Hivenen ahdistava tilanne vaikka melko aikaisessa vaiheessa äitiyslomaa tästä sain jo viitteitä. No, ei kai auta taas muuta kuin pistää uutta matoa koukkuun ja toivoa parasta! Alihankinta - siinäpä sana jota ilman tahtoisin tulla toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti