24. elokuuta 2010

Purple rain

Eipä ole enää paljon helteistä tietoa, kymmenen astetta ja kovasti synkkää ja pilvistä. Pikkuinsinöörille piti eka kertaa laittaa haalari päälle kun lähti hoitoon. Ei voi mitään, kesä alkaa olla taaksejäänyttä elämää.

Lohjennut KnitPron puikko on nyt vaihdettu uuteen. Eikä sieltä Lankaideasta taaskaan tullut poistuttua ilman lankaostoksia, huoh.
Sandnes Mini Palettia lähti pari kerää mukaan ihanaisessa pinkki-violettisävyssä, tarkoitus olisi näistä tehdä kultakutrille yksinkertainen tunikamekko. Pyörönä, kaarrokkeella, niin ettei vaan tule yhtäkään saumaa ommeltavaksi! Vielä kun jostain bongaisi vastaavanlaiselle langalle olevan ohjeen ettei tarvitsisi arpoa silmukkamääriä.

Haaveilin taas Sylvistä ja selailin samalla Twist Collectiven Fall 2010 -numeroa. Ihastus! Kuinka kerta kaikkisen kauniita palmikoita! Linjoja! Värejä! Miksei yksikään kotiin kannetuista neulelehdistä ole ikinä noin täydellinen että tekisi mieli toteuttaa melkein jokainen malli?

Eilen en keskustassa liikkuessa muistanut poiketa kirjakauppaan. Pitäisi käydä meinaan tutkimassa mitä Neulekirja sisältää ja jos on kiva niin laittaa hankintalistalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti