21. lokakuuta 2010

Valmis Limu

Pesukoneesta paljastui ihanan pehmeä ja tasaisesti huopunut takki. Tove on tähänastisista kokeiluistani kyllä ehdottomasti paras lanka huovutukseen!
Pituudesta oli kutistunut kymmenen senttiä ja leveyttäkin oli huomattavasti vähemmän kuin koneeseen mennessä. Olisi ehkä sittenkin kannattanut aloittaa huovutus hienopesulla, sillä mitat ovat kohta turhankin sopivat. Hihat ovat hieman liian pitkät, katsoin jo kappaleita yhdistäessä että mittasuhteet eivät ihan olleet kohdallaan. En tiedä tuliko joku lapsus neuloessa vai onko tämä ihan ohjeista lähtöisin.
Nättihän siitä tuli kuin mikä. Ruskeaa Tovea kului kaiketi 3,5 kerää mikäli laskelmani pitävät paikkansa, ja vihreää puolisen kerää. Käytin 5 mm puikkoja. Jätin olkapäälle kuuluvan liskon ompelematta koska se ei jotenkin vaan onnistunut, jalat  ovat liian pitkät ja häntä liian lyhyt.

Tulipa viimein kuvattua miehen palmikkoslipoveri 7 veljeksestä. Ohje on syksyn 2008 Novitassa. Ohjeesta poiketen tein palmikon vain etukappaleeseen. Lankaa kului reilut 2,5 kerää kun tein liivin S-koon silmukkämäärillä mutta M-koon ohjeilla muuten.

Uusi kamera pitäisi hankkia kun pikkuinsinööri sain vanhan moukaroitua siihen kuntoon, ettei linssinsuojus enää aukea tai mene kiinni, ja linssin eteen jää jotkut lärpäkkeet "kehystämään" kuvaa kuten näistä otoksista huomaa. On siinä sisäinen paristokin mennyt jo entiseksi ja kellonaikaa sekä päiväystä pitäisi olla antamassa joka käänteessä. Ei vaan olisi energiaa alkaa vertailla eri ominaisuuksia tai ravata liikkeissä vertailemassa hintoja...

1 kommentti:

  1. Voi! Aivan ihana tuo takki! :) Ihan mielettömän kiva!
    Sain vihdoin ja viimein täältä vesisateen keskeltä pistettyä paketin postiin, joten alkuviikosta sinut varmaankin tavoittaa.
    ~sny~

    VastaaPoista