26. lokakuuta 2010

Sateensävyinen paketti

Neuleystävän paketti piti eilen hakea postista, ei mahdu enää nykyisen laatikon luukusta sisään nuo isommat lähetykset...
Lokakuun paketin teemana on sade, siispä mukana sadetakki johon ystäväni on taiteillut kauniin etiketin. Tervehdyksen hän oli kirjoittanut Martta Wendelinin herttaiselle käsityöaiheiselle kortille. Alkuun hämmennystä aiheutti paketista löytyneet muoviset merenelävät joissa on pieni metalliruuvi, mutta kun paketista paljastui myös magneettinen onkivapa oli arvoitus ratkennut ja lapset saivat hauskan pelin. Lisäksi paketissa oli tusina erivärisiä tuoksutuikkuja ja pari pötköä pistaasisuklaata jota en ole koskaan maistanut. Ja tärkeimpänä Colinette Jitterbugia vyyhti, väri ihanaisen viher-sini-turkoosi Ischia. Kiitos jälleen kerran ystäväiseni, nappiosuma!

En ole Jitterbugia koskaan neulonut ja päässä risteilee ideoita. Ilun Neulekirjassa on useita kauniita sukkamalleja joita tällä voisi toteuttaa. Vai pitäisikö tehdä sormikkaat tai baskeri? Tai pikkuinsinöörille jotain? Ei ei, it's all mine!

Päähinettä kyllä kaipailee kun alkavat nuo aamut olla melkoisen viileitä. Eilen oli lunta maassa kun herättiin, eli kyllä tässä pitää lapaset ja myssyt kaivaa itsellekin esiin. Aureaa olisi kaksi vyyhtiä odottamassa baskeriksi pääsyä, mutta kun ei vielä ole löytynyt kirjavalle langalle sopivaa mallia. Tai sitten en osaa päättää, jommin kummin.

1 kommentti:

  1. Oi, teillä on jo lunta! Täällä etelässä on tainnut pari kertaa kevyesti vaan leijailla muutamia hiutaleita.
    Ja kiva, jos paketti oli mieluinen :)
    ~sny~

    VastaaPoista