9. marraskuuta 2010

Voi tauti

Ei täällä parantolassa paljoa ehdi neuloa, aina on joku räkänokka hoivaa vailla. Pikkuinsinööri sai nyt sitten antibiootit korvatulehdusta parantamaan, ja toivon että kuurin jälkeen ei tarvisi ihan hetkeen nessupakettia raottaa.
Tehtaalta ei ole valmistunut kuin aikapäiviä sitten aloitetut dominosukat pikkuinsinöörille 2,5 mm:n puikoilla ja Modan 1/2007 ohjeella. Lanka on Stepin jämiä ja toisen sukan kärkeen piti kaivaa Nallea kaveriksi kun kriittisesti loppui lanka kesken. Onneksi sävy on niin lähellä ettei sitä juurikaan huomaa.

Liskohupparista jäi sen verran Tovea yli että olen pohdiskellut jonkinlaisen päähineen tekemistä. Isä on kova saunomaan, mutta löylyttely aiheuttaa hänelle päänsärkyä joten saunamyssy voisi olla paikallaan. Ei kyllä yhtään jaksaisi alkaa itse suunnitella vaan valmis ohje olisi poikaa.

Argh, joulukin on taas aivan liki ja mitään omatekoista ei taida kyllä tänä vuonna lahjapakettiin eksyä. Ehkä just ja just yhdet sukat jollekulle... mutta ei siitä sen enempää. On se muuten onni ja autuus että joulun lisäksi myös lasten synttärit on kerran vuodessa vaan. Kultakutri täytti viikonloppuna viisi ja voi sitä menoa ja melskettä kun synttäreitä juhlitiin!

Mekin saatiin joululahja tänä vuonna vähän etukäteen: kaupungin arvonnassa voitettiin tontti kivalta uudelta alueelta läheltä molempien työpaikkaa. Luulenpa että vapaa-aikaa ei ole seuraavaan pariin-kolmeen vuoteen senkään vertaa kuin nyt! Arvailen myöskin, että Ravelryssä surffailun sijaan tulen seuraavat puoli vuotta pommittamaan talovalmistajien ja muiden rakennuspuljujen verkkosivuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti