22. marraskuuta 2010

Piristystä arkeen

Salainen neuleystäväni lähetti minulle jo viime viikolla kivan kortin, jonka kääntöpuolella on piparitaikinan ohje. Mukana oli myös glögimaustetta. Kiitos muistamisesta! Piristys olikin tarpeen, sillä pikkuinsinöörin korvatulehdus on nyt sellaista sorttia johon ei enää antibiootit tepsi, joten takana on valvottuja öitä, poissaoloa töistä, huolta ja murhetta. Tiedossa taitaa olla putkitusoperaatio vielä tämän vuoden puolella, jollei ihmettä tapahdu.

Eksyinpä sitten Kädentaidot-messuillekin piipahtamaan. Kansanpaljous oli jälleen kerran valtava, mutta jotenkin oli silti leppoisa ja iloinen mieli kojulta toiselle kierrellessä. Minulla oli tarkoituksena ostaa langat yhteen takkiin ja vähän helmiä, että saan uuden avainkaulanauhan töihin, ja kuinkas sitten kävikään?
 
Tulihan ne takkilangat ostettua, 700 g Pirtin kehräämön tummansinistä Kampalankaa. Siitä tulee Lovejoy. Mutta mukaan lähti myös Punta Yarnsin Merisockia tunikan verran, ohjetta yhä metsästän, ja yksi vyyhti Teeteen Cacaota. Pakko kai itselle tehdä sellainen muotikauluri joka kaikilla muillakin on.

Ja niitä helmiä ostin myös, niin puisena kuin lasisenakin. Koruvaijeria tarvi ostaa myös, samoin lukko ja kiinnityshelmiä, Lisäksi ostin kangasnauhaa puuhelmien kaveriksi. Pitkään olen harkinnut myös lankakukkakehyksen ostamista ja nyt sen sitten hankin, jospa vaikka joulupaketit koristelisi paperinarukukilla.

Pikkuinsinöörin pieniä kipeitä korvia lämmittämään ostin ihanan nallehatun Hene'siltä. Kultakutrille olen aikaisemmin ostanut saman valmistajan pupuhatun ja se on ollut niin loistava että pikkuveljelle piti ostaa omansa.

Olisihan siellä messuilla voinut villiintyä ja ostaa kaikkea muutakin ihanaa, mutta tällä kertaa oli tiukka aikataulu ja selkeä tavoite mitä olen etsimässä. Ehkä jonakin vuonna jaksan tutustua myös kaikkiin valmiisiin käsitöihin enkä tutki vain lankakauppoja.

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Ihania lankoja olet ostanut :)Etenkin tuo Merisock on ihanaa! Itse olen laittanut nyt langanosto-kiellon, jotta näistä varastoista alkaisi päästä eroon... Mut turha toivo taitaa olla :)

    Vein tänään (joo... taas viimeinen mahd. päivä!) postiin paketin. Huomasin kuitenkin, että olin jättänyt laukkuni pohjalle kortin... Jotenka se lähettäjätön ja kortiton postipaketti mikä tulee sinulle ens viikolla on luultavamminkin minulta :)

    ~Sny~

    VastaaPoista