9. syyskuuta 2010

Lankamaailma Nordia nähty

Pitihän siellä Lankamaailma Nordian Tampereen liikkeessä sitten poiketa heti avajaispäivänä. Lankaa oli vaikka minkä väristä, paksuista ja tuntuista. Ei ollut kumminkaan avajaistarjouksia tai muuta markkinahulinaa, joten ostokset jäivät vähäisiksi.
Marks & Kattens Alpaca Silkiä ostin kolme kerää yllättävää kyllä punaisena. Syy minulle epätavalliseen värivalintaan on se, että siitä pitäisi aloitta jossain vaiheessa Pins & Lace Clubin Summer Cherries -huivi. Toivottavasti kolme kerää riittää, inhoan jaardimuunnosten laskemista...
Tänään oli asiaa keskustaan (pakko ostaa asiallisia vaatteita, työt jatkuvat sittenkin!!!) ja poikkesin samalla Suomalaisessa. Neulekirjan ostin kun sai alle 22 eurolla, vaikka ekaksi en meinannut kun siinä on niin paljon sukkaohjeita. On siinä myös kivoja lasten neuleita ja Lovejoy-takki joka menisi heti tekoon, ellei minulla olisi joku pakkomielle Sylvistä...

4 kommenttia:

 1. No hö ettei avajaistarjouksia... :o( Mikä kauppa semmonen on?

  VastaaPoista
 2. Joku jossain tiesi mainostaa että varsinaiset juhlallisuudet olisi vuorossa vasta tänään. Me ollaan appiloimassa joten en pääse tarkistamaan olisiko nyt jotain tarjouksiakin, mutta käy katsastamassa jos olet paikalla!

  VastaaPoista
 3. Viikonloppuna siellä oli jotain häppeninkiä, ainakin viereinen Eurokangas jakoi ilmapalloja sunnuntainakin vielä. Ja Lankamaailmassa oli jono melkein takaseinään asti! En hirveesti uskaltanut kattoa, että löytyykö mitään kivaa, kun en taatusti aikonut jäädä siihen jonoon seisomaan! Henkilökuntaa kyllä riitti, mutta YKSI AINOA KASSAKONE! Madness, I say.

  VastaaPoista
 4. Nyt muistin viimein käydä tarkistamassa, että oliko tuo Sylvi se miksi sitä luulin, ja olihan se. :) Tuota samaa mallia mäkin olen kuolannut jo pidemmän aikaa. Kun joskus olis kuukausi luppoaikaa ihan pelkälle neulomiselle, niin tuo kyllä pitäis vääntää vaikka väkisin.

  VastaaPoista