23. syyskuuta 2010

Voi kun minua hemmotellaan!

Salaisen neuleystävän sininen unikkopaketti saapui eilen miehen matkassa kotiin. Laitoin ruokaa joten en siltä siunaamalta päässyt sitä avaamaan, mutta miehen kanssa pähkäiltiin mikä ihmeen helinä paketista kuului. Nappeja? Jotain muuta, mitä ihmettä?
Paketin avattuani en voinut kuin hämmästellä ja ihastella mitä ystäväni on minulle lähettänyt. Kaunis kortti pienestä pojasta koiransa kanssa, ihanan väristä Cewec Delano -lankaa, vihreää teetä hedelmillä ja vaniljalla höystettynä, sininen kynttilä, muutama belgialainen suklaakonvehti, Body Shopin käsivoidetta ja niin, se helistin: Neule-Namuja eli salmiakkia lasipurkissa. Kiitos, kiitos, kiitos tästä mieltä lämmittävästä paketista! Arvostan myös kovasti sitä, että käsivoiteen tuotto ohjautuu hyvään tarkoitukseen, siitä on siis muillekin iloa!

Delano on juuri minun mieleiseni sininen ja alpakka sekä mohair tekevät siitä ihanan lämpimän tuntuisen. Hypistelin keriä Lankamaailmassa mutta vision puutteessa ne jäivät hyllyyn. Nyt olen jo katsastellut millaisen huivin noista voisi tehdä (Haruni? North Roë? Sagittaria? liikaa vaihtoehtoja!), ja jos ystäväiseni sinulla on mielessä jotakin niin vinkkaa ihmeessä. 

Lapset ovat tänään taas hoidossa, pikkuinsinööri enterorokosta toipuneena ja kultakutri matkoilta palanneena. Minun pitäisi koota ajatukset ja suunnata ne työelämään, maanantaina alkaisi uusi projekti uudessa paikassa mutta onneksi sentään osittain tuttujen työkavereiden keskellä. Puolitoista vuotta kotosalla vähällä unella ja melko pienillä älyllisillä ponnisteluilla vetää mielen hermostuneeksi, kuinkahan sitä pääsee liikkuvan junan kyytiin loikkaamaan kylmiltään...

4 kommenttia:

 1. Kiva, että onnistuin valitsemaan mieleistäsi lankaa :) Pelkäsin vähän, että eihän ole liian kutittavaa... Huivineuvoja en tähän hätään ainakaan osaa antaa, sillä ostin itselleni myös kyseistä lankaa (tosin eriväristä) ja olen yrittänyt löytää jotain kivaa ohjetta siihen.
  Toivottavasti paketista on iloa näin syysiltoina :)
  ~SNY~

  VastaaPoista
 2. vau minkä paketin olewt saanut. Onnea uuteen prjektiin

  VastaaPoista
 3. Aikas herkullinen paketti tosiaan! Ja nuo neulenamut on kyllä vinkeät ;D

  VastaaPoista