15. syyskuuta 2010

Matkasuunnitelmia

Ollaan kultakutrin kanssa lähdössä huomenna junalla kotipuolessa käymään kun ei vielä ole työt päällä ja isä täyttää vuosia. Varsinaista elämysmatkailua kun lapsi raukka ei ole ennen junalla kulkenut ja kaikki siihen liittyvä on kovin mystistä, kuten miten sinne junaan pääsee kyytiin. Eiköhän se viimeistään kuuden tunnin jälkeen ala kuitenkin jo uutuudenviehätys haihtua, ja silloin ollaan vasta puolimatkassa jos automatka lasketaan päälle...

Violetti raitamekko eteni hyvää vauhtia kunnes unohdin ohjeen appilaan. Piti sitten äkkiä keksiä joku reissutyö, joten uudesta Neulekirjasta päätin tehdä pikkuinsinöörille Limu-takin syysviileille kauppareissuille. Lankaideasta hain ruskeaa ja limenvihreää Tovea, eilisillan väkersin mallitilkkuja eri puikoilla ja vitosen puikoilla sain viimein sopivaa jälkeä. Onpahan jotain tekemistä junassa istuskellessa. Kultakutrin viihdykkeeksi on varattu Muumi-piirrettyjä (ja istumapaikat leikkivaunusta).

Nyt jää kyllä Moda-päivä väliin mutta onpa tuota lankaa jonkin verran muutenkin hamstrattuna. Muille vain tiedoksi että huomenna Teeteen langoista saa 20 prosenttia alennusta. Tampereella ainakin Lankaidea ja Merletto osallistuvat tapahtumaan.

5 kommenttia:

 1. No huh huh, täytyy ihailla uskallusta, jos istumapaikoille oot varannu paikat muksun kanssa =)

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa matka sujui ihan loistavasti. Leikkivaunussa oli paljon lapsia, joten siellä ne leikki piilosta ja muuta, ja loppumatkasta pikajunassa (kun muutenkin alkoi uni painaa) neiti katseli Muumejaan. Jos liikenteessä ei olisi ollut muita lapsia olisi matkanteko ollut varmaan vaikeampaa, mutta suosittelen leikkivaunua lapsellisille matkustajille lämpimästi! :o)

  VastaaPoista
 3. Ai niin ja unohtui lisätä että hupparista on takakappale valmis. Tove tuntuu tosi kivalta neuloa, toivottavasti se myös huopuu tasaisesti.

  VastaaPoista
 4. Junamatkat ovatkin parhaita juuri neulomiseen :) Perjantaina vein sinulle paketin postiin, jotenka alkuviikosta varmaankin sinut sitten tavoittaa. Toivottavasti paketti ilahduttaa syyssateiden keskellä :)
  ~SNY~

  VastaaPoista
 5. Voi kun kiva! Enpä malta odottaa että päästään kotiin :-)

  VastaaPoista