6. syyskuuta 2010

Snif ja pärskis

Täällä aloitettiin syyskuu komeasti ekalla syysflunssalla koko perheen voimin. Nessuja on siis kulunut ja öitä valvottu. Vielä ennen taudin koko voimaa maalasin lastenhuoneen katon ja tänään riehuttiin listat takaisin kattoon, joten remontointi saa tältä osin päättyä tähän!

Onneksi Puro-villahousut ei oikeasti olekaan kovin suuret, vaan niissä on juuri sopivasti huopumis- ja kasvunvaraa. Lahkeista kun taittaa resorit niin hyvin pysyvät jalassa.
Tämän Unikko-kaulurin tein oikeastaan jo keväällä, mutta langat jäi päättelemättä ja tein sen vasta nyt kun oli pakko saada kauluri käyttöön. Lankana on Novitan Wool ja Bambino kolmosen puikoilla, molempia meni vajaa kerä. Kaipaisi varmaan vielä kostutusta ettei olisi niin jäykkä.
Kultakutrin uuden Ice Queen -huppukaulurin sain viikonloppuna valmiiksi. Lanka on Rowan Kidsilk Haze (ihana!), puikot 5 mm ja mukana on koon 10 vaaleanpunaisia siemenhelmiä hopeisella sisuksella.
Jos ne helmet vaikka näkyisi kuvassa... kuka löytää?

Miehen slipoverista ei vieläkään ole kuvallista todistusaineistoa, mutta ehkä piakkoin. Sen sijaan kultakutrin mekon aloituksesta on kuva, vaikka salama vaan sotkee värejä harmittavasti. Kaunista violettia, kerästä päättelin että lopputulos olisi enemmän pinkkiin päin.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Olethan huomannut, että teille on sinne Tampereelle avattu uusi Lankamaailma Nordia eilen?! Itse pidän kovasti Helsingin myymälästä... Valikoima on todella hyvä ja laaja, ja löytyy aina ihan mielettömiä tarjouksia! En tiedä millainen sinne Tampereelle on sitten tullut, mutta kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa :)
    ~SNY~

    VastaaPoista
  2. Heippa ystäväni! Tokihan siellä Lankamaailmassa piti käydä heti tutkimassa tarjontaa =) Tilat olivat avarat ja värien kirjo suorastaan häikäisi. Kun ei ollut selvää visiota siitä mihin tarvisin uutta lankaa niin ostin vain kolme kerää M&K Alpaca Silkiä yhteen huiviin, kirjoittelen siitä enemmän kun saan langan kuvattua. Gjestalin Tinde kyllä houkutti aika tavalla, mutta täytyy ensin keksiä mitä siitä tekisi...

    VastaaPoista